Laddar...

Uppdaterat 2021-01-10


I samband med att nya pandemilagen träder i kraft har vi infört en del tillfälliga rutiner i studion så att vi tillsammans kan hjälpas åt att hålla nere maxantalet personer i studion samtidigt till 20 personer. 💙


Begränsad tillgänglighet innan och efter klass

Studion kommer tillfälligt bara vara öppen för klasser och playpass! Det kommer alltså just nu inte att gå att vara i studion innan eller efter träningen för att byta om, hänga, stretcha, duscha mm. 

→ Vi ber därför alla elever att komma i direkt anslutning till klassen och att vara ombytt och klar under sina ytter- och överdragskläder så att alla kan gå direkt in till sin stång. Man tar alltså med alla sina saker (jackor, skor mm) in till sin plats. Ta gärna med en påse eller stor väska, så blir det extra smidigt!


Tillfälligt ta igen-system

→ Ta igen systemet begränsas tillfälligt till de klasserna som det är färre elever anmälda på så att vi kan hålla gott om avstånd och bra flöde i studion! Vi ber därför alla att ta igen på de klasser som är märkta med en 🐬 i namnet. När du är anmäld till en ny kurs kommer du även kunna ta igen missade klasser även efter att kursomgången är slut, så att inga klasser behöver brinna inne!

Om det redan är fler än tre personer nere i loungen ber vi dig vänta kvar utanför studion tills vi kan gå in i salen! Berätta också gärna för nästa person som kommer, så skapar vi ett litet kösystem utanför entrédörren. Instruktören kommer upp och öppnar dörren när det är dags att tåga in! 


Flödet i studion

Om det redan är fler än tre personer nere i loungen ber vi dig vänta kvar utanför studion tills vi kan gå in i salen! Berätta också gärna för nästa person som kommer, så skapar vi ett litet kösystem ute i hallen utanför våra egna ingång. Instruktören kommer upp och öppnar dörren när det är dags att tåga in! 

Se till att ha påfylld vattenflaska när du kommer till studion. Ta gärna med en egen microduk, annars kan du fiska upp en på väg in i danssalen.

Vi går in i salen på led och fyller på från stängerna längst bort!


Separat utgång ur studion

När klassen är slut drar vi på oss kläderna vid vår plats och går sedan ut igen på led. 

Som utgång från polesalen använder vi nödutgången som finns direkt i salen, till höger om speglarna toaletterna! Som utgång från hoopsalen och mixsalen använder vi nödutgången i Mixsalen! Se därför till att du har fått med dig alla dina saker till din plats, så att du enkelt kan samla ihop dem och gå ut!  


Pausen mellan klasserna använder vi för att grupperna så smidigt som möjligt ska kunna lämna plats åt varandra inne i salen. Det går alltså inte att stanna kvar för att fota eller filma just nu! 

I de fall där det är många elever på plats och bytena tar lite längre tid kan vi behöva kapa lite av klasstiden med några minuter - vi gör det hellre säkert än att stressa på för mycket! Om dina klasser skulle bli lite kortare kommer vi fixa så att du får extra dropinklasser att gå när du vill under året!


We can do this! ✊💕


----


Uppdaterat 2020-10-29


Vi sätter hälsan och hygienen i första hand och ser till att ta hand om oss själva och varandra! 💞 Studion ska vara en trygg och säker plats för både elever och alla som jobbar och vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer för företag.


Om vi skulle behöva ställa in en klass på grund av att vi inte kan ordna vik eller att det kommer uppdaterade myndighetsrekommendationer för oss som studio kommuniceras det alltid via mail till alla inbokade. Vi uppdaterar också kalendern på hemsidan, så ha gärna för vana att dubbelkolla kalendern innan du åker till studion, så kan du alltid vara trygg med att du har den senaste informationen! 🐬💎💙


Till skillnad från på gym så har vi alltid en egen stång under hela klassen och har ett väldigt begränsat antal personer i lokalerna samtidigt, men vill påminna alla om att fortsätta:


  • Tvätta händerna noga och ofta (speciellt direkt när du kommer till studion)
  • Desinficera stången noga innan och efter träningen
  • Ta gärna med en egen mikroduk för att underlätta trycket på studions mikrodukar som tvättas efter varje användning
  • Försök att komma ombytt och lagom till din klass börjar för att kunna hålla ner antalet personer som är i omklädningsrum och lounge samtidigt!
  • Hälsa hellre på avstånd än med kramar
  • Som alltid är det viktigt att stanna hemma om du känner dig krasslig, för att vila upp dig och inte heller smitta andra! 


Det här kan du räkna med att vi fixar:


  • Tar fram rena mikrodukar inför varje klass
  • Desinficerar dörrhandtag, spolknappar etc flera gånger per dag
  • Undviker trick som behöver passning/närkontakt på klass
  • Pausar highfives i slutet av klassen