Laddar...

NoVi Academy

När du har kommit in i våra rutiner och arbetssätt i Play Crew kan du söka vidare till vår instruktörsutbildning NoVi Academy om du drömmer om att bli instruktör hos oss! 🚀 Genom att gå Academy får du en grundlig teoretisk och praktisk i instruktörsutbildning i vårt unika och noga framtagna koncept!


Academy är utformat av teoretiska självstudier samt praktiska moment och tar som standard 3-6 månader. Du bestämmer själv din utbildningstakt och tar ansvar för att sätta din egen tidsplan och att genomföra varje del av utbildningen med stöd och coachning längst vägen.


Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för pole och dans, utlärning och pedagogik, personlig och gemensam utveckling, arbete under eget ansvar, kommunikation och teamwork samt är taggad på att fortsätta utvecklas mot att bli den bästa versionen av dig själv! 💙


Du behöver ha tid för självstudier, möjlighet att komma loss för coachning och möten på dagtid med jämna mellanrum och vara taggad på utbildningsmoment och arbete på helgerna! Utöver utbildningsmomenten ses vi i crewet ofta för att hänga och träna tillsammans, vilket gör underverk för teamkänslan. 🐬 Du behöver inte träna på någon specifik träningsnivå för att ansöka till Academy, men det är viktigt att du vill fortsätta växa och värdesätter din egen utveckling!


Tillbaka till ansökan! 🚀